mieke-van-hamHR Support van Ham is opgericht door Mieke van Ham: iemand die graag kennis deelt, motiveert en inspireert.

 

HR Support van Ham leert je wat goed werkgeverschap betekent en hoe je een gezond personeelsbestand kunt creëren. Om een gezond personeelsbestand te creëren hebben werkgevers de juiste kennis en informatie nodig op het gebied van HRM. De juiste kennis zorgt ervoor dat ze kosten besparen en hun medewerkers tevreden zijn. Op die manier kunnen de ondernemers focussen op hun core business en de omzet verhogen.

Wij hechten niet alleen veel waarden aan het delen van kennis, maar ook aan samenwerken met andere professionals. Door samenwerkingen aan te gaan kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn.

Wij leren bedrijven wat goed werkgeverschap is en hoe je dit kunt bereiken

De juiste kennis op het gebied van personeelszaken is de basis van een juist personeelsbeleid. Is dat op orde, dan kun je verder bouwen aan een gezond personeelsbestand.

Wat wij doen  

Groeiende mkb bedrijven krijgen steeds complexere vragen van hun personeel.

Vaak ontbreekt de juiste kennis en dit zorgt ervoor dat het veel tijd kost om vragen te beantwoorden. De verantwoordelijke medewerker ervaart hierdoor een grotere werkdruk en zo ontstaat er een ongezonde situatie.

Waar werken wij   

FRISSE GEDACHTEN. ONZE NIEUWSTE PUBLICATIES.

Sabbatical

juni 10th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Sabbatical

Veel mensen hebben aan het begin van het jaar goede voornemens. Ikzelf heb daar eigenlijk niet zoveel mee. Want [...]

Werven voor nu of werven voor later?

juni 18th, 2020|Reacties uitgeschakeld voor Werven voor nu of werven voor later?

De coronacrisis zorgt voor onzekere tijden. Daarnaast zorgt het er ook voor, dat de arbeidsmarkt een flinke verandering doormaakt. [...]

Het “nieuwe” nieuwe werken

mei 27th, 2020|Reacties uitgeschakeld voor Het “nieuwe” nieuwe werken

Het nieuwe werken krijgt opeens toch een wat andere lading. Hoewel in het ‘oude’ nieuwe werken thuiswerken en eigen [...]