samenwerking

Wij leren ondernemers wat goed werkgeverschap is en hoe ze een gezond personeelsbestand kunnen creëren. Dit zorgt voor een hogere omzet en tevreden medewerkers. Zo kan jij je focussen op de kernactiviteiten van jouw bedrijf en je omzet verhogen. 

Iedereen is anders en heeft andere behoeften. Daarom kijken wij samen met onze klant waar de behoeften liggen en stellen naar aanleiding daarvan een plan van aanpak op. Daarbij hebben wij twee uitgangspunten:

  1. Wij leren je wat goed werkgeverschap is en hoe je moet bouwen aan een gezond personeelsbestand. We bouwen het samen op, waarnaar jij het zelfstandig over kunt nemen.
  2. Wij leren je wat goed werkgeverschap is. Daarnaast bouwen
    we samen aan een gezond personeelsbestand en wij blijven je
    daarin ondersteunen.

Wat andere over Mieke en HR Support van Ham zeggen

Toen wij op zoek waren naar een secretaresse voor ons technische bedrijf, hebben wij Mieke ingeschakeld om ons te helpen met de sollicitatiegesprekken. Mieke is professioneel, toegankelijk en weet zowel de kandidaten op hun gemak te stellen als de juiste vragen te stellen. Zij vraagt door op de voor ons belangrijke competenties. Door deze manier van interviewen kregen wij een beter beeld van de verschillende kandidaten, waardoor wij een goede keuze konden maken. Resultaat, een perfect match! Mieke verstaat haar vak, kan zich inleven in het bedrijf en begreep goed waar wij behoefte aan hadden. De gespreksverslagen hielpen ons enorm om alle kandidaten van goede feedback te voorzien. Kortom, wij kunnen Mieke van harte aanbevelen!

John & Simone van Hagen
Therm-Control Buigen

Hoe spannend is het als je na 39 jaar een sollicitatiegesprek moet voeren. Dit overkwam mij. Heel nerveus en niet wetend wat me te verwachten stond ging ik op weg naar het bedrijf Therm-Control in ’s-Gravenzande. Daar aangekomen werd ik ontvangen door Mieke van Ham. De ontvangst door haar was zo ontspannen dat ik gelijk een stuk rustiger werd voor het komende gesprek. Dit gesprek was open en eerlijk mede door de inzet van Mieke. Zij was ingehuurd door het Therm-Control maar wat gaf ze ook mij een goed gevoel. Ook bij het 2e gesprek was Mieke aanwezig en wederom verliep dit gesprek heel ontspannen.

Zelfs het telefoontje van Mieke dat ik de baan kreeg was zo relaxed en gemeend dat ik haar bij elke werkgever kan aanbevelen voor ondersteuning bij het voeren van sollicitatiegesprekken. Ja en ik ben heel blij. Ik werk nu volgens mij bij het leukste bedrijf van ’s-Gravenzande met hele fijne collega’s. Hoeveel geluk kan je hebben.

Annelies Alink – Secretaresse
Therm-Control buigen

Wij hebben Mieke tijdens de Beursvloer Tilburg 2017, te Tilburg ontmoet. Onze hulpvraag tijdens de Beursvloer luidde: ”Help ons met het werven van nieuwe vrijwilligers, zodat wij onze doelgroep (jongeren met LVB) blij kunnen (blijven) maken met maatjes.
Mieke heeft zich vrijwillig voor ons ingezet door vanuit haar deskundigheid advies te geven over hoe wij onze website het beste kunnen vormgeven en indelen, zodat wij zoveel mogelijk vrijwilligers kunnen werven.
Dankzij haar adviezen zijn wij op nieuwe inzichten gekomen en zijn wij ons bewust geworden van hoe anderen onze website ervaren. Mieke luistert goed naar je hulpvraag en komt vervolgens met op maat gemaakte, passende adviezen. Wij zijn erg blij en dankbaar dat wij op deze manier geholpen zijn. Top ervaring!

Karin Vos
BestBuddies Nederland 

HR Support van Ham heeft mij ondersteuning geboden in het werven van kandidaten voor mijn bedrijf. Het opstellen van een goede vacaturetekst én hulp bij het doornemen van CV’s, heeft gezorgd voor de kandidaten die ik zocht.

Corine Stigter
UWassistent Dongen- Oosterhout – Tilburg

Laten we samenwerken!

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Wij lichten het graag toe in een vrijblijvend, persoonlijk adviesgesprek.

NEEM CONTACT OP